Tuesday, 12 July 2011

saya maseh diterima kembali oleh dia :)

Thankyou pada Allah kerana sekali lagi membuka hatiku untuk mencintai lagi. Before this,aku sangat la egoistic ! Tak sedar rupanya. Maklumlah, perasan lebih ! Tapi aku tiba2 nak cari balik dia. Even sekarang dia tak macam dulu lagi, aku cuba untuk lebih memahami antara satu sama lain. No more sulking la Fatin ! annoying sangat tau kalau kau merajok ! Orang pon dah malas nak pujok ko lagi tau. And, kalau awak bace post saya nie. Saya nak ucapkan terima kaseh yang tak terhingga pada awak sebab awak sudi terima saya semula. Saya tahu, sebelum ni memang salah saya pun. Saya cuba perbaiki cara dan hubungan kita yang baru ini. Semoga Allah mengizinkannya terjadi. Amiiin :)

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Jangan la kak. hehe, bagi saya peluang utk bercinta jugak ! haha

    ReplyDelete
  3. hahahaha. ok2. rahsia kite berdua ye.

    ReplyDelete